ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

01
Καθαρισμός - Αποκατάσταση

Ο καθαρισμός προσώπου είναι αφετηρία όλων των περιποιήσεων και γι’ αυτό είναι από τις σημαντικότερες θεραπείες του ινστιτούτου μας. Είναι σημαντικός για το δέρμα μας γιατί ο επαγγελματίας αισθητικός θα προετοιμάσει την επιδερμίδα καθιστώντας την καλό δέκτη όλων των υπολοίπων θεραπειών.

Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που καταλήγουν σε αυτήν μετά από 30 
ημέρες ζωής, τα μαύρα στίγματα και τους πόρους που φράζουν κυρίως από κακή χρήση καλλυντικών. Οι σμηγματογόνοι αδένες ελευθερώνονται από το σμήγμα, τους ρύπους και την ταλαιπωρία από την κακή συντήρηση του. Ο καθαρισμός προσώπου για εμάς έχει δυο στάδια το πρώτο είναι τουκαθαρισμού και το δεύτερο της αποκατάστασης και περιποίησης του. Οι μέθοδοι καθαρισμού που εφαρμόζουμε είναι ο ατμός και η βοήθεια από το όζον, οι υπέρηχοι και η θερμοθεραπεία που χρησιμοποιούμε κατά περίσταση.

Απομακρύνουμε ό,τι δεν χρειάζεται η επιδερμίδα και την οδηγούμε 
στην δεύτερη φάση που είναι η περιποίηση που θα αναπλάσει, αναζωογονήσει και θα φωτίσει την επιδερμίδα. Στο Marie Beaute οι αισθητικοί που θα σας περιποιηθούν είναι απόφοιτοι ΤΕΙ, υπεύθυνοι επαγγελματίες και στοχεύουν στο καλό αποτέλεσμα. Το μυστικό μας είναι η εμπειρία μας εδώ και σαράντα χρόνια και η αγάπη μας για την δουλειά μας.

02
Ενυδάτωση

Ενυδάτωση είναι η διαφύλαξη και διατήρηση του νερού στο δέρμα μας και αυτό αποτελεί τον σημαντικότερο πυλώνα της υγείας και ομορφιάς του. 
Η προσπάθεια του δέρματος μας να διατηρεί μόνο του την απαραίτητη υγρασία μετά τα 25 χρόνια της ζωής μας, που είναι απαραίτητη για την υγεία και την ομορφιά του, γίνεται όλο και πιο δύσκολη με την πάροδο του χρόνου.

Εξωτερικοί παράγοντες που επιδρούν καθημερινά στο δέρμα, όπως ο 
ήλιος,
ο αέρας, το κρύο, τα ρούχα, ο κλιματισμός, εξασθενούν την 
δυνατότητα συγκράτησης της υγρασίας στο δέρμα μας χάνοντας πολύαπό την ικανότητα του υδρολιπιδικού φίλμ της επιδερμίδας να την προστατεύσει αποτελεσματικά. Την απαίτηση του δέρματος για την ενυδάτωση αναλαμβάνει το ινστιτούτο μας με πρωτόκολλα θεραπειών που αποδίδουν άμεσα και διαχρονικά.

Οι νέες τεχνολογίες που μπήκαν στη φαρέτρα μας βοήθησαν 
θεαματικά τα αποτελέσματα της ενυδάτωσης του δέρματος, όπως η νέα γενιά γαλβανικών ρευμάτων, στοχευόμενοι υπέρηχοι, μεσοθεραπεία και ειδικές θεραπείες για την ενίσχυση του φυσικού ενυδατικού παράγοντα-Natural Moisturizing factor ( NMF)- της επιδερμίδας

03
Σύσφιξη

Σύσφιξη είναι η συστηματική αντιμετώπιση του μυϊκού και δερματικού ιστού
με μεθόδους που στοχεύουν στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του, δεδομένου ότι η καθιστική ζωή, η κακή διατροφή, τα λίγα υγρά ,
η μειωμένη κίνηση και η κούραση από υπερβολική κίνηση οδηγούν στην σταδιακή εκφύλιση τους.

H.I.F.U

To ΗΙFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι μη επεμβατική θεραπεία για την ανόρθωση του χαλαρού δέρματος στο πρόσωπο και στο σώμα με εστιασμένους υπερήχους που κατευθύνονται με ακρίβεια κάτω από την επιδερμίδα και στον μυϊκό ιστό προκαλώντας σύσπαση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης και έτσι έχουμε μεγαλύτερη παραγωγή τους με αποτέλεσμα την ανόρθωση και τόνωση του δέρματος και των μυών. Στο πρόσωπο εφαρμόζεται κάθε 6 με 11 μήνες και για τη διατήρηση του αποτελέσματος στο μεσοδιάστημα εφαρμόζονται
ραδιοσυχνότητες και βαθιά ενυδάτωση.

04
Ανάπλαση

Για να βελτιώσουμε την εικόνα του δέρματος με στόχο την νεανικότητα του,
η ανάπλαση του είναι ο σωστός τρόπος 
αντιμετώπισης.

Εδώ και πολλά χρόνια στο ινστιτούτο χρησιμοποιούμε μεθόδους όπως δερμοαπόξεση, χημικά πήλιγκ, laser, υπέρηχοι που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν μαζί με την εξέλιξη και των καλλυντικών άριστα αποτελέσματα.
Στόχος όλων αυτών των μεθόδων είναι να προκαλέσουν στο δέρμα το ερέθισμα μέχρι το χόριο του δέρματος και αυτόματα ο οργανισμός να το επουλώσει αμυνόμενος, με στόχο ένα δέρμα πιο υγιές και ανθεκτικό.

05
Μακιγιάζ - Τατού

Μακιγιάζ είναι ο τρόπος που καλύπτουμε με ορισμένα είδη καλλυντικών τις ατέλειες του προσώπου και του σώματος, χωρίς να επηρεάσουμε την φυσική έκφρασή του. Τα πιο γνωστά καλλυντικά είναι foundation, concealer, bronzer, highlighter, mascara, eyeliner, σκιές και μολύβια  ματιών και κραγιόν για τα χείλη.

Είναι σημαντικό να εμπεριέχουν όλα τα είδη μακιγιάζ ενεργά συστατικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και συσφίγγουν την επιδερμίδα.

Στο μακιγιάζ ανήκει το μόνιμο και ημιμόνιμο τατού που στοχεύει στον ανεξίτηλο τονισμό φρυδιών και χειλιών και στη διακόσμηση του σώματος.
Με τον τρόπο αυτό σταθεροποιούμε
για 2-3 χρόνια (το ημιμόνιμο) ή και μόνιμα το αποτέλεσμα. Φροντίζουμε τα χρώματα του τατου να είναι από εγκεκριμένες εταιρείες.

06
Γάμος

Η ομορφιά και η ευεξία που προσφέρει το Marie Beaute για τη νύφη, το γαμπρό
και την οικογένειά τους είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης επαφής με τις ανάγκες της χαρούμενης αυτής μέρας.

Ξεκινάμε δύο μήνες πριν το γάμο να προετοιμάζουμε το πρόσωπο και το σώμα  με ένα ειδικό μασάζ την εβδομάδα διάρκειας μίας ώρας με στόχο την αποφόρτιση από τις εντάσεις και την ενδυνάμωσή του. Για το πρόσωπο,
τον πρώτο μήνα καθαρίζουμε βαθιά το δέρμα το υποστηρίζουμε με απευαισθητοποίηση και ανάπλαση και ακολουθούμε πρωτόκολλα που χρειάζεται για την υγεία και 
την ομορφιά του. Δύο εβδομάδες πριν φροντίζουμε το δέρμα
με βαθύ καθαρισμό και την ενυδάτωση του.


Τρεις ημέρες πριν το γάμο περιποιούμαστε το σώμα με πήλινγκ και ειδικές μάσκες για ενυδάτωση και λάμψη. Την ίδια ημέρα εφαρμόζουμε στο πρόσωπο την περιποίηση λάμψης και μαζί με το εξειδικευμένο μακιγιάζ θα λάμπετε και θα χαρείτε την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Η περιποίηση άκρων γίνεται παράλληλα με την ολική περιποίηση καθώς και η πρόβα του μακιγιάζ που οι αισθητικοί μας θα εφαρμόσουν στο χώρο σας την ημέρα του γάμου.

Ρωτήστε μας για την εξατομίκευση του πακέτου που διαφοροποιείται ανάλογα τις ανάγκες της νύφης και όλων των πρωταγωνιστών.
photo_footer
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Logo_Partners
logo_footer

MARIE BEAUTÉ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ 1977

Δαβάκη 60, Καλλιθέα
1ος όροφος

Τ : 210 9513216
Μ : 6978 796030

© 2020 Marie Beauté. All rights reserved.